JO19-1 verder, Gemert 2 strandt

1 juni 2019

Gemert JO19-1 heeft zich zaterdag geplaatst voor de halve finales van de playoffs om promotie naar de derde divisie. Tegen vv Heerenveen wonnen de zwartwitten op eigen veld met 3-2. In blessuretijd pakte keeper Stijn Goossens nog een penalty, waardoor de voorsprong in tact bleef.

Gemert 2 strandde later op de middag in de nacompetitie om het Nederlands kampioenschap voor reserveteams. Tegen AZSV 2 stond het 1-1 na negentig minuten. In de voorlaatste minuut van de verlenging kwam Gemert op voorsprong, maar in de daaropvolgende slotseconden ging het alsnog mis: 2-2. De penaltys werden beter genomen door de ploeg uit Aalten, die zich daarmee kwalificeerde voor de halve finale van de playoffs.

Het JO13-1-team van vv Gemert won op neutraal terrein in Mierlo-Hout de regio-bekerfinale van Someren. Het werd 1-0. Daarmee plaatst de ploeg zich voor de districtsfinales op 16 juni in Uden.