Jeugdspelers Wout Barten en Jorn Migchels naar selectie!

7 april 2022

Met ingang van komend seizoen schuift vv Gemert twee spelers uit de eigen opleiding door naar de selectie. Verdediger Jorn Migchels (21) en spits Wout Barten (19) maken vanaf de zomer deel uit van het keurkorps van trainer Reinald Boeren.

De twee talenten spelen nu nog in het O23-beloftenteam, maar zijn voor de vaste volgers van het eerste elftal al geen onbekenden meer. Wout Barten maakte eind maart zijn officiële debuut in de hoofdmacht in de thuiswedstrijd tegen DEM. Jorn Migchels debuteerde woensdagavond in de met 2-5 gewonnen derby tegen Blauw Geel. 

Jorn kan zowel rechts achterin als centraal in de verdediging uit de voeten. Bij de selectie gaat hij zich in eerste instantie richten op de rechtsbackpositie. Jorn begon met voetballen bij ELI, maakte vervolgens vier seizoenen deel uit van de opleiding van Helmond Sport en kwam als D-speler naar sportpark Molenbroek. Bij de zwartwitten doorliep hij alle elftallen tot nu dus de grote stap naar de selectie zich aandient.

De voetbalopleiding van Wout Barten is een beetje vergelijkbaar. Wout startte in zijn woonplaats Mariahout, speelde één seizoen (samen met Jorn) bij Helmond Sport, keerde terug bij Mariahout om vervolgens de stap te maken naar vv Gemert. Hij voetbalt al vanaf de C-tjes op sportpark Molenbroek. Wout speelde in al die jaren op vele posities, maar ontwikkelde zich de laatste seizoenen in O19 en O23 tot een sterke, beloftevolle spits.

We feliciteren Wout en Jorn met de aankomende promotie en wensen beide veel succes komend seizoen!

Deel bericht

Terug naar boven