Je uitleven op de zeskamp; dag 2 van de Voetbaldagen

5 mei 2021

De Voetbaldagen 2021 bij vv Gemert beleefde woensdag de tweede enerverende dag. Net als dinsdag werden de negentig deelnemers soms geteisterd door een fikse bui, maar dat kon de sfeer niet bederven. Iedereen vermaakte zich weer opperbest op en rond de kunstgrasvelden van vv Gemert.

Dinsdag waren de spelers verdeeld over eredivisieteams, de woensdag stond in het teken van de Super League. In werkelijkheid ging er een streep door die internationale topcompetitie, maar niet tijdens de Voetbaldagen.

Na de ontvangst vroeg in de ochtend gingen alle deelnemers snel aan de slag met trainingen. Soms even vluchten voor een regenbui, maar vaak was die alweer voorbij voordat iedereen goed en wel beschutting had gezocht. Tegen de middag werden op het hoofdveld de Crazy Air-attracties opgebouwd. Tot vreugde van de kinderen, die uitkeken naar de zeskamp in de middag.

Na de lunch stonden alle springkussens en behendigheidsspelen klaar en leefden de kinderen zich uit met schietoefeningen, estafettes, spelletjes en wedstrijdjes, onder meer in een levensgroot tafelvoetbalspel.

Donderdag staat de laatste dag alweer op het programma. Time flies…We gaan er er met zijn allen een mooie afsluiting van maken!

Kijk voor veel foto’s in het album op deze site.

 

 

 

Deel bericht

Terug naar boven