Inschrijving Vriendentoernooi geopend!!!!!!

29 mei 2017

Op zondag 11 juni wordt op sportpark Molenbroek de vierde editie van het Vriendentoernooi gehouden. Door omstandigheden zijn we vandaag de inschrijvingen pas geopend. Beter laat dan nooit. Maximaal kunnen er 24 heren of dames deelnemen.  Geef u op tijd op, want vol is vol!!!

Het Vriendentoernooi staat borg voor een mooie dag vol sportiviteit en gezelligheid. Je kunt als vriendenteam meedoen, maar ook als bedrijfs- of familieteam! Er wordt 7 tegen 7 gespeeld. De minimum-leeftijd bedraagt 18 jaar. Het toernooi duurt van 10:00 uur tot 18.00 uur. In tegenstelling tot de voorgaande edities vindt de prijsuitreiking in onze kantine plaats. Natuurlijk wordt die gevolgd door een altijd gezellige feestavond met een eigen DJ.

Het  inschrijfgeld bedraagt vijftig euro per team (inclusief consumptiebonnen). Inschrijven kan via een mail naar: vriendentoernooigemert@hotmail.com. Vermeld hierin het volgende:
– Contactpersoon
– Teamnaam
– Ben je een prestatieteam of recreatieteam.

Betalen kan op de dag zelf. Het bedrag graag in een gesloten enveloppe tnv  Vriendentoernooi Voetbalvereniging Gemert onder vermelding van teamnaam.

Meer informatie is te verkrijgen bij Youri van Brussel, 06-39403072

Tot de 11e juni!

Deel bericht

Terug naar boven