Inschrijving Voetbaldagen mei 2022 gesloten

10 april 2022

DE INSCHRIJVING IS PER 10 APRIL GESLOTEN!

Nu we langzaam maar zeker de winter achter ons laten en de lente in de verte nadert, gaan we ons ook opmaken voor de zevende editie van de Voetbaldagen. Op 3, 4 en 5 mei 2022 staat sportpark Molenbroek in Gemert in het teken van het driedaagse voetbalfeest voor spelers van O9* tot en met 13 jaar. De inschrijving is geopend!

De Voetbaldagen worden als vanouds georganiseerd door vv Gemert in samenwerking met Flowting! Iedereen uit Gemert én de omliggende dorpen is van harte welkom. De drie dagen zijn gevuld met trainingen, wedstrijdjes en voetbalspellen, onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders.

Het programma begint op dinsdagmorgen (3 mei). Dan krijgen alle deelnemers een compleet kledingpakket van het Italiaanse merk GIVOVA. Hoe dat pakket eruit gaat zien, hebben we inmiddels stapsgewijs bekend gemaakt. Zie de afbeeldingen onder dit artikel van het tenue (shirt, broek en kousen) en een sweater. Er volgt nog één onderdeel, maar dat houden we geheim tot de laatste dag van de Voetbaldagen.

Gedurende de drie dagen wordt altijd rekening gehouden met de leeftijden en speelsterkte van de deelnemers, zodat iedereen zijn ei kwijt kan en zich thuis voelt.

Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan snel in, want vol is vol. De inschrijving wordt op 10 april gesloten. Deelname aan de Voetbaldagen van vv Gemert kost 82,50 euro per persoon. Alles is dan inbegrepen: trainingen/activiteiten, dagelijks een lunch en drank en een versnapering in de ochtend en middag, én uiteraard de kledingset van GIVOVA, die je na afloop mag houden.

*Spelers van een O9-team mogen meedoen als ze 9 jaar oud zijn of in het kalenderjaar 2022 9 jaar worden. Zo niet, helaas, dan moeten ze nog een jaartje wachten en kunnen ze pas voor de volgende editie inschrijven.

Hierbij vind je het inschrijfformulier:

Inschrijfformulier

 

Hopelijk tot 3 mei!

Heb je nog vragen: stuur dan een mailtje naar voetbaldagen@vvgemert.nl of bel met Frank van den Heuvel: 06 20406125

Met vriendelijke groet,

Organisatie van de Voetbaldagen

*Als de maatregelen rondom de coronapandemie in de loop van de komende weken onverhoopt en onverwacht strenger worden, behoudt de organisatie zich het recht voor om de opzet van de Voetbaldagen aan te passen of het evenement desnoods af te gelasten. Indien het snel tot annulering komt, dan krijgen inschrijvers alle betalingen volledig teruggestort. Als het kort voor het evenement tot annulering komt, dan krijgen alle inschrijvers het GIVOVA kledingpakket overhandigd en vervolgens het inschrijfgeld minus 35 euro terugbetaald. 

 

Deel bericht

Terug naar boven