Inschrijving Voetbaldagen 2023 geopend!

15 september 2023

In de herfstvakantie is het weer zover: dan wordt op de velden van voetbalvereniging Gemert de achtste editie van de Voetbaldagen gehouden. Een driedaags voetbalfeest voor kinderen van O9 tot en met 13 jaar. De inschrijving is geopend!

De dinsdag, woensdag en donderdag van de herfstvakantie (17, 18 en 19 oktober) staat sportpark Molenbroek volledig in het teken van trainingen, oefeningen, spelletjes. Kortom: héél véél voetbalplezier, onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders. Gedurende de drie dagen wordt altijd rekening gehouden met de leeftijden en speelsterkte van de deelnemers, zodat iedereen zijn ei kwijt kan en zich thuis voelt.

De Voetbaldagen worden als vanouds georganiseerd door vv Gemert in samenwerking met Flowting! Spelers van O9 tot en met 13 jaar uit Gemert én de omliggende dorpen zijn van harte welkom. Het programma begint op dinsdagmorgen. Dan krijgen alle deelnemers een compleet kledingpakket van het Italiaanse merk GIVOVA. Hoe dat pakket eruit gaat zien, zullen we stapsgewijs bekend maken via deze site en de sociale media.

Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan snel in. De inschrijving wordt per 30 september gesloten, zodat we genoeg tijd hebben om voor iedereen het kledingpakket in orde te hebben.

Deelname aan de Voetbaldagen kost 85,00 euro per persoon. Alles is dan inbegrepen: trainingen/activiteiten, dagelijks een lunch en drank, een versnapering in de ochtend en middag én de kledingset van GIVOVA, die je uiteraard na afloop mag houden.

We hopen weer veel kinderen te mogen verwelkomen. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar voetbaldagen@vvgemert.nl.

Hierbij vind je het inschrijfformulier:

Inschrijfformulier

Deel bericht

Terug naar boven