Inschrijving Voetbaldagen 2019; kledingpakket bekend!

20 september 2019

Het is weer zover! Hoewel iedereen nog hoopt op een mooie nazomer komt ook de herfstvakantie langzaam maar zeker in beeld en dus is het weer tijd om de inschrijving voor de Voetbaldagen op te starten. Vanaf nu kun je je weer opgeven voor het jaarlijkse voetbalfeest op de accommodatie van vv Gemert, dat dit jaar op 15, 16 en 17 oktober wordt gehouden.

Het worden bijzondere Voetbaldagen, want we zijn op weg naar de vijfde editie. Het eerste lustrum dus. Daar zullen we tijdens de Voetbaldagen zeker bij stilstaan met een leuke extra activiteit. Daarover later meer.

De Voetbaldagen worden georganiseerd door vv Gemert in samenwerking met Flowting! en zijn bedoeld voor voetballers uit de O9-, O10-, O11-, O12- en O13-categorieën.  Iedereen uit Gemert én de omliggende dorpen is van harte welkom.

De drie dagen zijn gevuld met trainingen, wedstrijdjes en voetbalspelen, onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders. Het programma begint op dinsdagmorgen (15 oktober). Dan krijgen alle deelnemertjes een compleet kledingpakket van het Italiaanse merk GIVOVA. Hoe het pakket eruit ziet? Houd onze Facebook-pagina en deze site in de gaten. Daar gaan we de komende weken regelmatig een onderdeel onthullen. Zie onderzijde van dit artikel!

Deelname kost 82,50 euro per persoon. Dat is een all-in-prijs. Alle kinderen krijgen het voetbalprogramma aangeboden, het genoemde GIVOVA-kledingpakket, dagelijks lunch en drinken en regelmatig iets lekkers gedurende de dag.  Elke dag begint om 9.00 uur en duurt tot 16.15 uur.

Gedurende de drie dagen wordt altijd rekening gehouden met de leeftijden en speelsterkte van de deelnemers, zodat iedereen zijn ei kwijt kan en zich thuis voelt. De belangstelling is in de loop van de voorbije vier edities alleen maar gegroeid. Vorig jaar waren er bijna deelnemers. Ook nu geldt: vol is vol.

Ben je erbij op 15, 16 en 17 oktober? Druk dan op onderstaande button en schrijf je in. Als je vervolgens het bedrag overmaakt op rekeningnummer NL27 KNAB 0257 1043 21. Tnv: FlowTing, dan is alles geregeld.

Graag tot ziens op de Voetbaldagen 2019

Naar het inschrijfformulier

 

 

In de aanloop naar de Voetbaldagen maken we telkens een onderdeel bekend van het kledingpakket van GIVOVA, dat alle deelnemers op de eerste dag van de Voetbaldagen krijgen en na afloop mogen houden.

Het eerste onderdeel dat onthuld wordt is dit trainingspak:

Deel bericht

Terug naar boven