Inschrijving Voetbaldagen 2019 gesloten

8 oktober 2019

Het is weer zover! De herfstvakantie komt eraan en dus is het weer tijd voor de Voetbaldagen; het jaarlijkse voetbalfeest op de accommodatie van vv Gemert, dat dit jaar op 15, 16 en 17 oktober wordt gehouden.

Het worden bijzondere Voetbaldagen, want we zijn op weg naar de vijfde editie. Het eerste lustrum dus. Daar zullen we tijdens de Voetbaldagen zeker bij stilstaan met een leuke extra activiteit. Daarover later meer.

De Voetbaldagen worden georganiseerd door vv Gemert in samenwerking met Flowting! en zijn bedoeld voor voetballers uit de O9-, O10-, O11-, O12- en O13-categorieën. De drie dagen zijn gevuld met trainingen, wedstrijdjes en voetbalspelen, onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders. Het programma begint op dinsdagmorgen (15 oktober). Dan krijgen alle deelnemertjes een compleet kledingpakket van het Italiaanse merk GIVOVA.

De inschrijving is inmiddels gesloten. Opa’s, oma’s, ouders, broertjes en zusjes zijn van harte welkom om tijdens de Voetbaldagen een kijkje te komen nemen op sportpark Molenbroek. De kantine is gedurende de drie dagen gewoon geopend voor een kopje koffie.

Graag tot ziens op de Voetbaldagen 2019.

In de aanloop naar de Voetbaldagen zijn telkens nieuwe onderdelen van het kledingpakket van GIVOVA bekendgemaakt. Zie hieronder:

Deel bericht

Terug naar boven