Laatste dagen inschrijftermijn Voetbaldagen ’17

4 oktober 2017

De laatste dagen van de inschrijftermijn voor de vv Gemert Voetbaldagen 2017 zijn begonnen. Op zondag 8 oktober om middernacht stopt de inschrijving. Wil je meedoen? Kijk dan snel naar onderstaande informatie!

De derde editie van het driedaagse evenement in de herfstvakantie (17, 18 en 19 oktober) gaat tal van nieuwe elementen bevatten. Wij kijken ernaar uit om er samen met jullie weer een geweldig voetbalfeest van te maken.

Voor de voetballertjes die voor het eerst inschrijven, is natuurlijk alles nieuw, maar ook voor de meer ‘ervaren’ deelnemers is er veel verrassends in het programma opgenomen. Zo zal er een heuse voetbalzeskamp worden gehouden, waarbij alle deelnemers op speelse wijze een parcours afleggen: plezier en voetbal gaan daarbij hand in hand.

De vv Gemert Voetbaldagen worden georganiseerd door vv Gemert in samenwerking met Werner Smits Sports en zijn bedoeld voor voetballers uit de O10-, O11-, O12- en O13-categorieën. Dit jaar zijn ook de O9 (tweedejaars F’jes) van harte welkom! Gedurende de drie dagen wordt altijd rekening gehouden met de leeftijden en speelsterkte van de deelnemers, zodat iedereen zijn ei kwijt kan en zich thuis voelt.

De drie dagen lopen weer over met voetbal: trainingen, wedstrijdjes en voetbalspelletjes. De locatie is opnieuw sportpark Molenbroek en de naastgelegen sporthal. Zowel in 2015 als in 2016 deden liefst tachtig voetballers mee. Ook nu geldt: vol is vol.

Het programma begint ook  dit jaar weer op dinsdagmorgen (17 oktober). Dan krijgen alle deelnemertjes een compleet kledingpakket van het Italiaanse merk Givova. De afgelopen twee jaar kregen alle spelers een compleet tenue (shirt, broekje en kousen) én een mooi trainingspak. Dit jaar is gekozen voor een andere combinatie, zonder trainingspak. Hoe het pakket eruit ziet? Houd onze Facebook-pagina en deze site in de gaten. Daar gaan we de komende weken regelmatig een onderdeel onthullen. Wat totnutoe bekend is, zie je hieronder op de fotootjes.

 

Deelname kost net als vorig jaar 75 euro per persoon. Dat is een all-in-prijs. Alle kinderen krijgen het voetbalprogramma aangeboden (onder begeleiding van tal van medewerkers), het genoemde GIVOVA-kledingpakket, dagelijks lunch en drinken en regelmatig iets lekkers gedurende de dag.  Elke dag begint om 9.00 uur en duurt tot 16.15 uur.

Ben je erbij op 17, 18 en 19 oktober? Druk dan op onderstaande button en schrijf je in! Als je vervolgens het bedrag overmaakt op rekeningnummer NL39RABO0172035740, tnv Werner Smits Sports, dan is alles geregeld.

Graag tot ziens op de vv Gemert Voetbaldagen 2017.

Naar het inschrijfformulier

Deel bericht

Terug naar boven