Voetbaldagen ’18

1 oktober 2018

De herfstvakantie van 2018 nadert en daarmee ook de vierde editie van de Voetbaldagen! We kijken er samen met alle deelnemers naar uit om er weer een groot voetbalfeest van te maken.

De inschrijving is inmiddels gesloten. Inschrijven kan nog wel, maar dan kunnen we niet garanderen dat er nog een kledingpakket beschikbaar is op dinsdag 16 oktober.

De Voetbaldagen worden weer georganiseerd in samenwerking met onze vaste partner en zijn bedoeld voor voetballers uit de O9 t/m O13-categorieën. Gedurende de drie dagen wordt er rekening gehouden met de leeftijden en speelsterkte van de deelnemers, zodat iedereen op zijn niveau uitgedaagd wordt en zich op elk moment thuis voelt.

De drie dagen lopen over met voetbal, spelplezier en trainen als een echte voetbalprof! De locatie is sportpark Molenbroek en de naastgelegen sporthal. In 2015, 2016 en 2017 deden liefst tachtig voetballers mee. En ook nu geldt: vol is vol.

Het programma begint dit jaar op dinsdagmorgen 16 oktober. Dan krijgen alle deelnemertjes een kledingpakket van het Italiaanse merk Givova. Hoe het pakket eruit ziet, maken we in de komende weken in stappen bekend. Houd onze Facebook-pagina en deze site in de gaten. De eerste onthullingen hebben inmiddels plaatsgevonden; het tenue, met shirt, broekje en kousen, een mooie zwarte sweater en een muts. Onderaan deze tekst staan de fotootjes.

Zoals jullie van ons gewend zijn, voegen we ook dit jaar weer nieuwe voetbalelementen toe aan de Voetbaldagen. Ook de spelers die al twee of drie keer hebben meegedaan, vinden daardoor weer nieuwe onderdelen in het programma en kunnen hun hart ophalen. Na het succes van vorig jaar is er ook nu weer een zeskamp in het programma opgenomen.

Deelname kost 79 euro per persoon. Dat is een all-in-prijs. Alle kinderen krijgen het voetbalprogramma aangeboden (onder begeleiding van tal van begeleiders), het genoemde Givova-kledingpakket, dagelijks lunch en drinken en regelmatig iets lekkers gedurende de dag.  Elke dag begint om 9.00 uur en duurt tot 16.15 uur.

Nogmaals: de inschrijvingstermijn is formeel afgelopen, omdat de levering van de kledingpakketten een aantal dagen in beslag neemt. Inschrijven kan nog, maar dan zonder garantie dat het kledingpakket beschikbaar is bij de start op dinsdag 16 oktober.

Naar het inschrijfformulier

 

Deel bericht

Terug naar boven