Inschrijving Bourgondisch voetbaltoernooi 2018 geopend!

2 november 2017

Recreanten-voetballers opgelet! Het is weer zover; teams kunnen zich weer inschrijven voor het Bourgondisch Voetbaltoernooi dat in 2018 voor de vierde maal zal worden georganiseerd op sportpark Molenbroek. Dit keer vindt het toernooi plaats op 22-23 en 24 juni 2018. Net als voorgaande jaren zal het hele weekend in het teken staan van voetbal, muziek, bourgondisch genot en vooral veel gezelligheid.

Daarnaast is de organisatie van plan om het toernooi dit jaar nog grootser aan te pakken dan andere jaren. Als tipje van de sluier kan alvast verklapt worden dat op er dit jaar voor het eerst een BIERCANTUS georganiseerd gaat worden. Dit staat te gebeuren op de vrijdagavond o.l.v. cantusband TCB Bracchus. Op zaterdagavond zal feestband PROOST! de feesttent op zijn kop zal komen zetten!

Gedurende het weekend zal er net als voorgaande jaren een voetbaltoernooi worden gespeeld voor zowel recreatieve herenteams (vanaf 4e klasse KNVB) alsmede recreatieve vrouwenteams (vanaf 2e klasse KNVB). De teams overnachten zowel op de vrijdag als de zaterdag in grote legertenten op het voetbalterrein van v.v. Gemert, waarbij tevens wordt gezorgd voor 2 x ontbijt en een groot bourgondisch buffet op de zaterdagavond. Het hele weekend zal bol staan van voetbal, plezier en veel muzikaal spektakel. De klap op de vuurpijl is de grandioze feestavond die op zaterdagavond 24 juni plaats zal vinden in de grote feesttent op de parkeerplaats van v.v. Gemert. Dit bourgondische weekend mag je als voetbalteam zeker niet missen. Zorg dat je erbij bent!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar voetbaltoernooigemert@gmail.com. Volledige inschrijving en betaling dienen te zijn voldaan voor 25 februari 2018.

Wat: Bourgondisch Voetbaltoernooi 2018

Wanneer: Vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni 2018

Locatie: Voetbalterrein en parkeerplaats v.v. Gemert

Voor wie: Recreatieve seniorenteams (KNVB). Heren vanaf de 4e klasse, dames vanaf 2e klasse.  De dames gaan met teams van 7 personen een halfveld-toernooi afwerken.

Kosten: € 70,- p.p., met 50 consumptiebonnen per team.

Deel bericht

Terug naar boven