Informatiebijeenkomst jeugdafdeling vv Gemert

27 augustus 2022

Beste leiders, trainers, ouders en spelers,

Zoals u in Nieuwsbrief 15 hebt kunnen lezen, gaan we bij de start van het seizoen ’22-’23 een ouderavond/informatiebijeenkomst organiseren waarin we alle aspecten van de jeugdafdeling van vv Gemert willen schetsen.

We hopen dan zo volledig mogelijk te zijn natuurlijk, maar mochten er dan nog losse eindjes zijn, willen we ook iedereen de gelegenheid deze aan de orde te stellen.
Ook gaan we in op de opleidingsmogelijkheden voor alle trainers en leiders en besteden we uiteraard aandacht aan de openstaande vacatures die we graag in willen vullen, zodat alle voetballers het volgende seizoen vlekkeloos kunnen beleven.

We bieden twee gelegenheden zodat iedereen de kans krijgt om deze bijeenkomsten bij te wonen.
Op maandag 5 en dinsdag 6 september zullen de bijeenkomsten plaatsvinden in de kantine van vv Gemert, aanvang 19.30 uur. We gaan ervan uit dat we ongeveer een uurtje bezig zijn.

Iedereen is welkom, maar het is praktisch wel wenselijk dat we vantevoren weten hoeveel bezoekers we ongeveer krijgen.
Wilt u één van deze twee avonden bijwonen, dan graag (uiterlijk 4 september) aanmelden op hoofdjeugdopleiding@vvgemert.nl of via een appje naar 06-13310318. U krijgt te allen tijde een bevestiging van uw aanmelding.

Sportieve groet,

Toine Ketelaars, Hoofd Jeugdopleiding vv Gemert

Deel bericht

Terug naar boven