Infobijeenkomst jeugd op 19 en 21 juli

6 juli 2021

Beste leiders, trainers, ouders en spelers,

Zoals u in Nieuwsbrief 12 (zie deze website) hebt kunnen lezen, zou er nog vóór de zomer een informatiebijeenkomst worden georganiseerd waarin we de (gewenste) werkwijze van de jeugdafdeling van vv Gemert willen schetsen en, daaraan gekoppeld, de opleidingsmogelijkheden voor het volgende seizoen.

Wel, het worden er zelfs twee om iedereen de gelegenheid te geven om deze bij te wonen in deze drukke tijd van school(jaar)afsluitingen, diploma-uitreikingen, vaccineren en vakantievoorbereidingen.

Op maandag 19 en woensdag 21 juli zullen deze plaatsvinden in de kantine van vv Gemert, aanvang 19.30 uur. Behalve bovenstaande onderwerpen zal er ook informatie worden verstrekt over de op te starten spelersraad en ouderraad.

Omdat we ook dan nog met de bekende Covid-beperkingen te maken hebben moeten we werken met aanmeldingen, er is een maximumaantal bezoekers in de kantine welkom.

Wilt u één van deze twee avonden bijwonen, dan graag aanmelden op hoofdjeugdopleiding@vvgemert.nl of via een appje naar 06-13310318. U krijgt te allen tijde een bevestiging van uw aanmelding.

Alvast bedankt, persoonlijk kijk ik uit naar deze eerste bijeenkomst sinds lange tijd!

Groet,

Toine Ketelaars,

Hoofd Jeugdopleiding vv Gemert

Deel bericht

Terug naar boven