Herpakt Gemert zich in Oss?

25 januari 2017

Aanstaande zondag (29 januari) staat voor Gemert de uitwedstrijd tegen DESO/Van der Horst op het programma. Het duel op het gemeentelijk sportpark in Oss begint om 14.30 uur. Voor onze zwart-witten is het duel een mooie gelegenheid om de nare smaak die het zure verlies van afgelopen zondag tegen EHC/Heuts ongetwijfeld heeft achter gelaten weg te spoelen.

Makkelijk zal dit echter niet worden. Tegenstander DESO is de tweede competitiehelft uitstekend begonnen. Afgelopen zondag werd in Leidschendam laagvlieger RKAVV verslagen. De Ossenaren bogen in de laatste 10 minuten een 1-0 achterstand door twee treffers van Jeroen van Schoonhoven om in een 1-2 zege. Door dit resultaat nestelde de ploeg zich stevig in de middenmoot en kan het zondag bij winst in punten zelfs op gelijke hoogte komen met onze ploeg.

Gemert daarentegen kende tegen EHC/Heuts (0-1 verlies ) een valse start van de tweede competitiehelft. Door dit resultaat is Gemert zondag alleen gebaat bij de volle winst, want alleen dan kan de ploeg naar boven blijven kijken. Gemert zal het Oss waarschijnlijk moeten stellen zonder de geblesseerde Ralf Kemper en Coen Brouwers, die vorige week met twee keer geel van het veld werd gezonden. Voor de rest lijkt de selectie fit voor het duel in Oss.

Het treffen in Gemert op zondag 4 september 2016 liet zien dat de ploegen qua sterkte niet veel voor elkaar onderdoen. Voor rust zette Jasper Lalisang  Gemert op voorsprong, waarna Bjorn Arts na rust vanaf de elfmeter stip voor de 1-1 eindstand tekende, een stand die de krachtsverhoudingen toen prima weergaf.

Graag tot zondag op het gemeentelijke sportpark in Oss!

 

 

Deel bericht

Terug naar boven