Helaas geen promotie voor JO19-1 in finale nacompetitie

11 juni 2017

Gemert JO19-1 is er zaterdagmiddag helaas niet in geslaagd om te promoveren naar de derde divisie. In de finale van de nacompetitie werd het 0-2 tegen IJsselmeervogels.

Dik ondersteund door ruim 150 zwartwitten en de ultras van vv Gemert trapte het team van Jeffrey, Wesley, Twan en Anton af tegen IJsselmeervogels O19.

In de eerste helft ‘durfden’ beide ploegen niet te voetballen, vandaar dat er slechts spaarzaam kansen waren. Maar de zwartwitten kregen een dot van een kans, ‘ollie’ trof de paal en daarna schoot een verdediger van de Vogels op de eigen paal.

Na rust had Gemert iets meer overwicht en drong het aan, echter was het de tegenpartij die Beau wist de verschalken. Een kopbal viel binnen in de kruising: 0-1. De zwartwitten gingen nu meer risico’s nemen en dat resulteerde in een grote kans voor Ket, hij trof helaas voor Gemert wederom de vervloekte paal…. IJsselmeervogels speelde het volwassen uit en maakte vlak voor tijd uit een counter 0-2…

Helaas geen promotie!

Wij willen via deze weg iedereen bedanken voor de support! Het leek in Werkendam, op de prachtige accommodatie bij Kozakken Boys, of we een thuiswedstrijd speelden!

Tot volgend seizoen…

Deel bericht

Terug naar boven