HAP van Stersponsor naar Subsponsor bij vv Gemert!

8 mei 2024

Na de wedstrijd tegen O.S.S.’20 hebben Gemert-voorzitter Carlo Hazenveld en HAP-directeur Jels Berkers hun handtekeningen gezet onder een nieuwe, driejarige sponsorovereenkomst. 

HAP (Hygiëne Afbouw Projecten) trad een kleine twee jaar geleden toe tot Businessclub Vrienden van Gemert. Toen als Stersponsor. Nu wordt het bedrijf Subsponsor: in één keer twee categorieën vooruit.

HAP is gevestigd op bedrijventerrein Bemmer in Beek en Donk en gespecialiseerd in de afwerking volgens de hoogste standaarden van wanden, plafonds en vloeren in alle ruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. Denk aan restaurantkeukens, bakkerijen, slagerijen, werkplaatsen en magazijnen, maar ook aan keukens en sanitaire ruimtes van zorginstellingen, sportaccommodaties en industrie.  

Naast de hoofdvestiging in Beek en Donk heeft HAP een vestiging in Doetinchem. Binnenkort zal een reclamebord verschijnen op het hoofdveld van ARM Doors, een nieuwe samenwerkingspartner van HAP. 

Regelmatige bezoekers van onze kantine gaan het logo van HAP bovendien terugzien op de nieuwe, duurzame hardplastic CirculGlass-bekers, geproduceerd door een andere partner van vv Gemert, Circulware. Bij grote drukte en als het terras open is wordt in de kantine voortaan bier geschonken in de lichte, herbruikbare bekers.

Directeur Jels Berkers kennen we behalve als sponsor natuurlijk ook als Teamleider Seniorenzaken van vv Gemert en onder meer als kartrekker van het Bourgondisch Voetbal Toernooi op sportpark Molenbroek.

VV Gemert is HAP dankbaar voor het nieuwe sponsorcontract en kijkt uit naar een prettige samenwerking in de komende jaren.

Alle informatie over HAP vindt u op www.hapbv.nl

 

Deel bericht

Terug naar boven