Grote Clubactie 2019 groot succes; winnaars bekend!

6 december 2019

Beste speler, trainer, leider  van JO13 t/m JO10,

De verkoopperiode via de machtigingen van de Grote Clubactie 2019 is afgesloten en mede dankzij jullie een groot succes geworden. Uiteindelijk komen we tot een opbrengst van  ongeveer € 4.500,- , die we dit voetbalseizoen willen gebruiken om extra activiteiten te kunnen bekostigen voor de jeugd. Zoals bekend waren er ook nog extra prijzen voor individuele verkopers én teamprijzen te verdienen en te winnen. Hieronder staan deze winnaars:

Krijn Koolen JO10-05 ontvangt een uitnodiging voor pupil vd wedstrijd Gemert 1

Guus de Wit, Tars Vos, beiden uit JO11-1, en Luc Vervoort (JO12-1) ontvangen een uitnodiging om samen met Gemert 1 in de spelersbus plaats te nemen om de uitwedstrijd tegen EVV Echt op 29 maart 2020 mee te maken.

De leiders van JO11-1 en JO13-1 mogen zich op het secretariaat melden voor de inloopshirts.

Wesley van Boxtel JO10-2, Gijs Teeuwen JO11-4, Thijs van Deursen JO12-4 en Faas Nikkelen JO13-2 ontvangen een handdoek met hun naam erop.

Daarnaast hebben we ook een groot aantal kanjers die niet in de extra prijzen zijn gevallen maar nog altijd een leuk bedrag hebben verdiend door de € 0,30 per verkocht lot*. De prijzen en het geld worden op zaterdag via de leider/trainer overhandigd (afhalen bij het secretariaat).   

Namens de rest van de organisatie willen we (nogmaals) iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit succes.

Met vriendelijke groet,

Jan van Zeeland
Hein Heusschen
Chris Leenders

*Het bedrag kan iets afwijken omdat het innen van het geld bij de lotenkoper niet altijd is gelukt (opgegeven nummer klopt niet, onvoldoende saldo, etc.)
*Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Deel bericht

Terug naar boven