Geslaagde sponsortrip naar Duitsland

7 februari 2017

Vijftig sponsoren bezochten afgelopen zaterdag op uitnodiging van vv Gemert de Bundesligawedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en Freiburg. Het werd een geslaagde dag! De organisatie was in handen van de Sponsorcommissie van vv Gemert.

De sponsoren kwamen vroeg in de middag bijeen in café Gij en Ik in het centrum van Gemert. Om kwart over één startte de bus voor de reis naar Mönchengladbach, net over de grens in Duitsland. Daar troffen we het niet met het weer; het regende pijpenstelen en het was koud. Maar dat mocht de pret niet drukken. Na een koffie (of biertje) en soms een broodje Bratwurst (zoals dat hoort in Duitsland) vonden we ons plekje in het Borussia Park, het mooie stadion van Borussia Mönchengladbach, dat voor de gelegenheid gevuld was met ruim 47.000 mensen.

De eerste helft was niet om over naar huis te schrijven, maar het tweede bedrijf maakte veel goed. De thuisploeg scoorde drie keer en pakte daardoor de volle buit.

Na de busreis terug naar huis hadden we gezamenlijk nog een paar gezellige uurtjes bij Gij en Ik.

We bedanken de sponsoren voor hun aanwezigheid. Tot de volgende keer!

Kijk voor alle foto’s in het speciale album op deze site: https://www.vvgemert.nl/fotoalbum/sponsoruitje-borussia-monchengladbach/

 

Deel bericht

Terug naar boven