Geslaagde eerste dag Voetbaldagen 2023!

17 oktober 2023

De Voetbaldagen 2023 zijn voortvarend begonnen. Met een recordaantal deelnemers – 115 – beleefden we een geslaagde eerste dag in een heerlijk herfstzonnetje.

Dinsdag in alle vroegte kwamen de deelnemers samen op sportpark Molenbroek. Daar lagen in de kleedkamers al de kledingsets van GIVOVA klaar; een tenue (broekje, shirt en kousen) en een longsleeve-polo.

Getooid in het nieuw stapten de jongens en meisjes om 9.15 uur het veld op. Eerst voor de opening op het hoofdveld, daarna werden ze verdeeld over de twee kunstgrasvelden, waar gedurende de ochtend allerlei trainingsvormen op het programma stonden. Gasttrainer op dinsdagochtend was Ronald van Herpen, voormalig aanvaller van Gemert 1.

Na de welverdiende lunch concentreerde het middagprogramma zich op het hoofdveld. Met een lekker muziekje op de achtergrond werd een heuse pannacompetitie gespeeld.

Tegen 16 uur zat de eerste dag erop. Alle deelnemers gingen moe maar voldaan naar huis om uit te rusten en zich weer klaar te stomen voor de tweede dag!

In het album op deze site vind je een aantal foto’s van de eerste dag.

Deel bericht

Terug naar boven