Gemert zondag op eigen veld tegen HSC’21

4 maart 2020

Gemert moest zondag op bezoek bij de Haagse middenmoter Quick een pittige nederlaag slikken, 4-1. Komende zondag krijgen de zwartwitten de kans om de wrange nasmaak weg te spoelen als HSC’21 uit Haaksbergen op bezoek komt op sportpark Molenbroek.

De nederlaag aan de Zuid-Hollandse kust afgelopen zondag deed Gemert op de ranglijst weinig pijn. De achterstand op nummer drie Jong ADO Den Haag liep weliswaar op naar 4 punten, maar de mannen van Reinald Boeren behielden de 4e plaats op de ranglijst. De verschillen in de derde divisie blijven niettemin erg klein, dus om de huidige mooie positie vast te houden, is het zaak om punten te blijven pakken.

HSC’21, dat afgelopen zondag op eigen veld met 0-3 onderuit ging tegen koploper O.S.S’20, heeft na de winterstop moeite om het goede ritme weer te pakken te krijgen. De ploeg van trainer Daniël Nijhof, die de eerste seizoenshelft afsloot op de tweede plaats, wacht begin maart nog steeds op de eerste zege van 2020. De groenwitten zijn dan ook afgezakt naar de 7e plaats, maar hebben met 29 punten uit 21 duels slechts 3 punten minder dan Gemert.

Het wordt zondag dan ook een treffen tussen twee ploegen die iets recht te zetten hebben. Daarnaast zullen er bij Gemert ook nog wel wat revanchegevoelens leven voor de royale 3-0 nederlaag die de ploeg op 6 oktober van het vorig jaar leed in het Gelderse Haaksbergen.

Gelukkig leverde de verliespartij tegen Quick vorige week ook nog een paar lichtpuntjes op voor Gemert. Zo maakte Ralf Kemper na zijn blessure zijn rentree, en zat de eveneens langdurig geblesseerde aanvaller Stijn van den Broek ook weer bij de selectie in Den Haag. De terugkeer van de beide aanvallers bezorgt Gemert weer wat meer mogelijkheden en stootkracht voorin. Jens Leijten en Reva Kreekels zijn er door hun blessures ook zondag niet bij.

U bent van harte uitgenodigd om zelf te aanschouwen of Gemert de ongeslagen status op eigen veld sinds 24 augustus (!) kan continueren. De aftrap op sportpark Molenbroek is zoals gebruikelijk om 14.00 uur.

Graag tot dan!

Deel bericht

Terug naar boven