Gemert zaterdag in odiliapeel tegen UDI19/CSU

30 juli 2018

Gemert 1 is alweer enige weken in training voor het nieuwe seizoen. Na het verloren oefenduel tegen Helmond-Sport (1-6) staat aankomende zaterdag (4 augustus) het tweede oefenduel voor onze zwartwitten op het programma.

Op Sportpark de Smelen in Odiliapeel ontmoet Gemert dan medehoofdklasser UDI’19/CSU in een duel om de zogeheten Peka Kroef Trofee (voorheen de Ton van Lanen trofee). Het duel dat de laatste jaren is uitgegroeid tot een heuse traditional geldt voor veel voetballiefhebbers in de regio als de opening van het nieuwe amateurseizoen.

Gemert en UDI’19 staan dit jaar onder leiding van een nieuwe en in deze regio nog vrij onbekende hoofdtrainer. Bij Gemert nam Reinald Boeren het over van Dennis Dekkers en in Uden is Stefan Hoogsteder de opvolger van Bert Ruijsch.

Ook de selecties van Gemert en UDI’19 ondergingen in de zomer de gebruikelijke veranderingen. De veranderingen binnen de selectie van Gemert zijn bij de trouwe volgers van de zwartwitten inmiddels wel bekend. Tegenstander UDI’19/CSU nam o.a. afscheid van de sterkhouders Randy Hofmeijer en Joep van Geelkerken. Nieuw in de selectie van UDI dit seizoen zijn o.a. Wietse van Lankveld (Jong Helmond Sport) en Aria Hashemi (NEC amateurs). Hashemi is de opvolger van doelman Koen van Boxtel.

Omdat we midden in de vakantieperiode zitten, is het op dit moment niet duidelijk wie er allemaal aan de aftrap zullen verschijnen zaterdag in Odiliapeel maar duels tussen Gemert en UDI zijn door de gezonde onderlinge sportieve rivaliteit het aankijken sowieso altijd meer dan waard.

Wij zien u dan ook graag langs de lijn zaterdag op Sportpark de Smelen in Odiliapeel, waar om 17.00 uur wordt afgetrapt.

Graag tot dan !

 

 

Deel bericht

Terug naar boven