Gemert kan met zege in Dongen terug naar kop ranglijst

30 mei 2022

Gemert gaat donderdagavond een ultieme poging doen om als koploper aan de laatste speelronde van de competitie te beginnen. En dus als voornaamste titelkandidaat. Doordat Hercules woensdagavond niet verder kwam dan 1-1 tegen O.S.S.’20 – door een late Osse gelijkmaker – heeft Gemert de titelkansen plotseling weer in eigen hand. Wel is een overwinning noodzakelijk om over de andere ploegen heen te springen.

Er zijn nog vier ploegen in beeld voor de hoofdprijs; onze zwartwitten, de huidige lijstaanvoerder OFC, Hercules en het Heemskerkse ADO’20. Dongen- Gemert is de laatste inhaalwedstrijd. Op de laatste speeldag staat vervolgens in Utrecht de topper tussen Hercules en ADO’20 op het programma. OFC ontvangt Quick en Gemert gaat in Hoorn op bezoek bij Hollandia. Pas op de allerlaatste speeldag duidelijk wordt wie het bizarre seizoen naar zijn hand zet.

Gemert kijkt op dit moment niet verder dan aanstaande donderdag en de confrontatie met vv Dongen. Hoewel Gemert op meer hoopte dan het ene punt tegen OFC zal het spel de zwartwitten wel het nodige vertrouwen hebben gegeven. Het veldspel in de topper was zeer acceptabel en achterin gaf Gemert voor het eerste sinds lange tijd weer eens weinig weg.

Voor Dongen staat er behoudens de spreekwoordelijke eer weinig meer op het spel tegen Gemert. Toch zullen de Dongenaren, die zondag nog een knappe overwinning boekte bij Blauw-Geel’38 (0-2), het seizoen mooi af willen sluiten voor het thuispubliek en Gemert de punten zeker niet cadeau doen.

Kan de ploeg van Reinald Boeren zich nog eenmaal oprichten en met de volle buit vertrekken van sportpark De Biezen?

Wij nodigen u van harte uit om het zelf te komen bekijken in Dongen, waar om 19.30 uur wordt afgetrapt. Er rijdt een supportersbus vanuit Gemert. Meer info over opgave voor de busreis vind je hier.

Deel bericht

Terug naar boven