Gemert voor eigen publiek tegen sv Meerssen

20 maart 2024

Met een onverwachte maar ferme uithaal maakte Gemert afgelopen zaterdag bij SteDoCo een eind aan het dipje waarin de ploeg verkeerde. Zondag wacht de zwartwitten weer een mooie uitdaging. Dan komt sv Meerssen op bezoek en de Zuid-Limburgers zijn aan een indrukwekkende opmars bezig.

SV Meersen kwam in haar eerste jaar in de derde divisie moeizaam op gang, maar sinds ex-international en oud-speler van onder andere PSV en Feyenoord Kevin Hofland aan het roer staat op sportpark Marsana vergaat het de geelzwarten beduidend beter. Overigens blijft Hofland slechts tot het einde van dit seizoen. Roda JC-coryfee Eric van der Luer is inmiddels bekend gemaakt als zijn opvolger.

Gemert maakte op 15 oktober al kennis met de kracht van Meerssen. De ploeg kwam in Zuid-Limburg door treffers van Eon Herman en Safa Kizir twee keer op voorsprong, maar dolf uiteindelijk met 4-2 het onderspit. Dat was nota bene de eerste overwinning voor sv Meerssen. Inmiddels staat die ploeg op twee punten van de zwartwitten op de achtste plaats.

Zondag wordt het dus spannend en krijgt de equipe van Reinald Boeren gelegenheid om revanche te nemen voor de nederlaag van toen. Gemert heeft afgelopen zaterdag flink wat vertrouwen getankt en dat was ook hard nodig gezien de sombere weken die er aan vooraf gingen. Hopelijk vertaalt die mentale boost zich in een goed resultaat voor eigen publiek.

De aftrap is zoals gebruikelijk om 14.00 uur. Graag tot dan!

Na afloop wordt het gezellig in onze kantine met een Hollandse middag. Met DJ Reptile en een optreden van zanger Danny Robben.

 

Deel bericht

Terug naar boven