Gemert versterkt zich met Jeremias Carlos David

26 april 2017

Gemert heeft zich versterkt met Jeremias Carlos David. De aanvaller komt over van Helmondia in Helmond en zal komende zomer aansluiten bij de selectie van Dennis Dekkers.

Jeremias Carlos David werd geboren in Angola, maar kwam al op jonge leeftijd naar Nederland en ging voetballen bij sc Helmondia. Later werd hij als jong talent opgenomen in de jeugdopleiding van VVV Venlo. In 2011 verkaste hij naar Helmond Sport, waar hij op 5 augustus 2011 zijn debuut maakte in het eerste elftal.

In 2014 liep zijn contract op De Braak af en had Gemert al meteen interesse in hem. Er volgde een gesprek, maar Carlos David koos voor het avontuur bij Al-Ahli Club in Bahrein. De laatste twee seizoenen speelde Jeremias Carlos David weer op het oude nest bij Helmondia.

De Technische Staf van vv Gemert is verheugd met de offensieve versterking. ,,We hebben hem al langer op de korrel”, zegt Anthony Geurts. ,,We zijn blij dat hij nu naar Gemert komt. Hij voegt met zijn snelheid en diepgang echt iets toe aan de selectie.”

 

Deel bericht

Terug naar boven