Gemert thuis tegen OJC Rosmalen

8 november 2023

Met de heerlijke overwinning in de derby tegen Blauw-Geel’38 nog vers in het geheugen, maakt Gemert 1 zich op voor het volgende Brabants onderonsje. Zondag ontvangen de mannen van Reinald Boeren OJC uit Rosmalen.

OJC keerde in de zomer van 2022 na een overwinning op Hoogland in de finale van de play-offs terug in de derde divisie. De hernieuwde kennismaking met het vierde niveau van Nederland beviel OJC goed, want aan de hand van topscorer Dennis Knuiman werd vorig seizoen een meer dan verdienstelijke 5e plaats in de eindrangschikking behaald.

Knuiman heeft de deur van sportpark De Groote Wielen echter achter zich dicht getrokken en maakt zijn doelpunten tegenwoordig voor IJsselmeervogels in de tweede divisie. Het vertrek van de goaltjesdief zal ongetwijfeld een van de redenen zijn dat het dit seizoen vooralsnog wat minder gaat bij OJC. De ploeg van trainer Willem Leushuis is sinds een paar weken zelfs de hekkensluiter in de derde divisie.

Gemert zal echter op haar hoede zijn. De ploeg verslikte zich immers dit seizoen al twee keer eerder in ploegen die op dat moment een stukje lager op de ranglijst stonden, het Haagse Quick (5-0) en het Zuid-Limburgse Meerssen (4-2).

Als Gemert dezelfde energie en strijdlust op weet te brengen als in Veghel in de tweede helft, dan zit een goed resultaat er ook tegen OJC in. Onnodig te zeggen dat onze ploeg uw steun goed kan gebruiken, dus graag tot dan!

Aftrap om 14 uur.

 

Deel bericht

Terug naar boven