Gemert start oefencampagne zaterdag tegen Jong FC den Bosch

23 juli 2019

 

Na een korte vakantie startte Gemert afgelopen dinsdag de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin de ploeg in de derde divisie (het op een na hoogste amateurniveau in Nederland) een mooie uitdaging wacht. Zaterdag staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Tegenstander op Sportpark Molenbroek zal zijn Jong FC den Bosch.

Zoals ieder jaar bij het begin van een nieuw voetbalseizoen heeft de selectie ook dit jaar weer de nodige veranderingen ondergaan. Zo zijn Reva Kreekels (rksv Nuenen), Stijn van den Broek (DSV Sint Anthonis), Joop Daniels (PSV/VVV-Venlo) en doelman Desny Royendijk (JVC Cuyk) nieuw op Sportpark Molenbroek. Verdediger Mark Westerlaken, die aan het einde van het vorige seizoen al de nodige speelminuten maakte, is definitief aangesloten bij de selectie.

Vanuit de jeugd maken de talentvolle spelers Sem Jansen, Jeffrey Ket, Ties van Zon, Stijn Goossens en Cas Jansen de overstap naar de A-selectie.

Jasper Lalisang, Dennis Groen, Thijs Fonken, Roy Olislagers, Niels van Hoof, Balder van Osch, doelman Michiel Merks en al eerder Youri van Brussel trokken de deur van Sportpark Molenbroek achter zich dicht.

Jong FC den Bosch is een voetballende ploeg waarin ongetwijfeld een aantal jonge talentvolle spelers hun opwachting zullen maken. Een mooie tegenstander dus voor Gemert om de eerste speelminuten te maken. Voor u is het duel tegen de beloftes van FC Den Bosch een mooie  gelegenheid om het vernieuwde Gemert voor de eerste maal in actie te zien.

Door vakanties zullen een aantal selectiespelers nog ontbreken, maar een groot gedeelte van de selectie zal zaterdag zeker van de partij zijn. Na het duel tegen Jong FC den Bosch speelt Gemert op zaterdag 3 augustus in Odiliapeel het inmiddels traditionele oefenduel met UDI’19/CSU.

Het eerste officiële duel voor onze zwartwitten staat voor zaterdag 17 augustus op de rol als de mannen van Reinald Boeren het in de eerste voorronde van het KNVB Bekertoernooi in Heemskerk opnemen tegen ODIN’59.

Gemert-Jong FC den Bosch begint zaterdagmiddag om 15.00 uur.

Graag tot dan!

Deel bericht

Terug naar boven