Gemert ruim voorbij Avanti’31

6 december 2017

Gemert heeft zich woensdagavond geplaatst voor de vierde ronde van de districtsbeker. De ploeg van Dennis Dekkers had weinig moeite met derdeklasser Avanti’31: 6-0.

De zwartwitten benaderden het duel tegen de Schijndelnaren serieus en kwamen in negentig minuten eigenlijk niet in de problemen. Sven van Ommeren hoefde nauwelijks in actie te komen, terwijl de score aan de andere kant beduidend hoger had kunnen uitvallen, met name in de tweede helft.

Gemert kwam al in de tweede minuut op voorsprong via een doelpunt van Dennis Groen, die daarmee een goed signaal afgaf. In de periode daarna lag het tempo iets te laag om Avanti, een van de titelpretendenten in de derde klasse, echt pijn te doen. Ralf Kemper was twee keer dichtbij de 2-0 na steekpassjes van Ruben Rodrigues. Eén keer stond de paal succes in de weg.

Na rust schakelde Gemert een paar tandjes bij en toen was het Schijndelse verweer snel geslecht. Ralf Kemper maakte er 2-0 van, waarna Jeremias Carlos David een hoofdrol voor zich opeiste door twee keer raak te mikken. Zo stond het in een vloek en een zucht 4-0. Avanti was niet meer in staat om nog iets terug te doen en Gemert liep via treffers van Dennis Groen en Jasper Lalisang uit naar 6-0. Dat hadden er zoals gezegd meer kunnen zijn, maar een kniesoor die daarom maalde.

In de volgende ronde stuit Gemert op de winnaar van het duel Excellent – Berghem Sport, dat donderdagavond 7 december wordt gespeeld. Gemert gaat zich nu opmaken voor het competitieduel met Jong FC Den Bosch, komende zondag om 14.00 uur op het veld van de amateurs van BVV.

GEMERT: Van Ommeren; Leijten, Jacobs, Jori Vermeulen, Van den Elzen; Groen, Van Berlo (60. Brouwers), Rodrigues (66. Brugmans), Van Brussel, Kemper (60. Lalisang), Carlos David.

Deel bericht

Terug naar boven