Gemert richt vizier op vc Vlissingen

10 maart 2017

De selectie van Gemert kan niet lang na genieten van de knappe zege (na penalty’s) die de ploeg afgelopen donderdag behaalde in het bekerduel tegen O.S.S.’20. Aanstaande zondag komt namelijk de nummer 4 van de hoofdklasse B vc Vlissingen op bezoek op Sportpark Molenbroek.

Gemert krijgt zondagmiddag een ploeg tegenover zich die er geen geheim van maakt dat de hoofdklasse niet haar eindstation is. Toch wil het de laatste jaren niet echt vlotten bij vc Vlissingen. Vorig seizoen redde de ploeg ternauwernood via de nacompetitie het vege lijf en ook dit jaar presteert men wisselvallig. Hierdoor bezet de ploeg momenteel weliswaar de vierde plaats, maar is de titel al een tijdje uit zicht voor de ambitieuze Zeeuwen.

Gemert zal ondanks de korte voorbereidingstijd toch met een goed gevoel aan het treffen met de ploeg uit de provincie Zeeland beginnen. Gemert speelde ondanks de afwezigheid van een aantal vaste basiskrachten een goede tweede helft in Oss en had eindelijk ook weer eens een beetje het geluk aan haar zijde.

Door de resultaten van de afgelopen weken is Gemert wat weggezakt op de ranglijst. Dit neemt echter niet weg dat onze zwartwitten er op gebrand zullen zijn om het trouwe thuispubliek te trakteren op de eerste competitiezege van 2017.

Mark van Dijk is nog altijd geblesseerd. Gelukkig voor Gemert zijn Ralf Kemper, Bart van Berlo en wellicht ook Coen Brouwers weer vrijwel fit, zodat coach Dennis Dekkers weer wat ruimer in zijn mogelijkheden komt te zitten. Dit zal ook nodig zijn want vc Vlissingen beschikt over een aantal uitstekende spelers en zal er ongetwijfeld alles aan gaan doen om de punten mee naar Zeeland te nemen.

U bent van harte welkom aanstaande zondag om 14.30 op sportpark Molenbroek om onze jongens te steunen!

 

Deel bericht

Terug naar boven