Gemert opent seizoen tegen Halsteren

17 augustus 2016

De tijd van voorbereiden is weer voor bij. Aanstaande zondagmiddag om 14.30 opent Gemert 1 het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse B, tegenstander op Sportpark Molenbroek is het West-Brabantse rksv Halsteren.

Gemert, dit seizoen onder leiding van de van OJC Rosmalen afkomstige Dennis Dekkers, kende een prima voorbereiding op het nieuwe seizoen. De oefenwedstrijden tegen EVV, Alverna, Venray en ZSV werden alle 4 in winst omgezet. Alleen de Ton van Lanen Trofee moest Gemert aan Udi 19/Beter Bed laten. Na een verdienstelijk gelijkspel (1-1) waren de Udenaren vanaf de elfmeter stip uiteindelijk iets sterker. De nieuwe aanwinsten Bram Jacobs. Rick Wijnen en Ron Jansen hebben in de voorbereiding laten zien dat ze waardevolle aanwinsten kunnen worden dit seizoen. Vooral Spits Ron Jansen heeft indruk gemaakt in de voorbereiding en lijkt een prima opvolger te worden van de vertrokken Thijs van Pol.

Tegenstander rksv Halsteren kende vorig seizoen een matige eerste seizoenshelft. Na de winterstop herpakte de ploeg zich echter sterk en eindigden ze uiteindelijk op de 9e plaats. Halsteren kende een rumoerige voorbereiding omdat hoofdtrainer Johan Gabriëls plotseling opstapte. Hij koos voor het avontuur in Dubai. In Gemert zal Halsteren waarschijnlijk onder leiding staan van assistent-trainer Peter Pijpers die zal worden bijgestaan door technisch manager Ron van Nijnatten. Opvallendste speler bij Halsteren is ongetwijfeld (ex) prof Matthew Amoah.

Vorige seizoen hadden onze zwartwitten op eigen veld weinig moeite met Halsteren, het duel werd toen royaal gewonnen: 5-1. Zo makkelijk als toen zal het zondagmiddag echter niet gaan, beide ploegen zullen er ongetwijfeld alles aan doen om goed aan het nieuwe seizoen te beginnen en op jacht gaan naar de eerste 3 winstpunten. U bent van harte welkom aanstaande zondagmiddag om 14.30 op Sportpark Molenbroek.

Deel bericht

Terug naar boven