Gemert op eigen veld op jacht naar punten

16 november 2022

Na de goede resultaten tegen Blauw Geel’38 en Dongen was de nederlaag in Breda tegen Baronie afgelopen zondag een behoorlijke tegenvaller voor Gemert. Aanstaande zondag komt GVV Unitas naar sportpark Molenbroek en hopen onze zwartwitten weer een resultaat te boeken.

Het is inmiddels genoegzaam bekend dat ons vaandelteam aan een moeizaam seizoen bezig is. De oorzaak is deels duidelijk: de ploeg van Reinald Boeren kampt al het hele seizoen met (soms langdurig) blessureleed van een aantal (potentiële) basisspelers, los nog van het tussentijdse vertrek van Bram Zwanen.

Zo komen de verdedigers Erwin van den Broek en Joey Verhoeven voor de winterstop niet meer in actie. Sem Jansen heeft na een lange revalidatie opnieuw een zware blessure opgelopen; binnenkort wordt de ernst ervan precies duidelijk. Gelukkig konden Safa Kizir, Yentl Meyssen en Kianu Verlinden in Breda wel weer minuten maken en is Jorn Migchels weer inzetbaar. Dat is goed nieuws, alhoewel nu al duidelijk is dat Safa binnenkort opnieuw een tijdje uitgeschakeld zal zijn vanwege een liesoperatie.

De tegenstander van zondag, GVV Unitas, is afkomstig uit Gorinchem en komt sinds het seizoen 2021/2022 uit in de derde divisie. De ploeg van Hans de Jong leed vorige week op eigen veld een gevoelige nederlaag tegen Blauw Geel, maar de huidige 6e plaats op de ranglijst zal zeker tot tevredenheid stemmen bij de roodbroeken. Gemert zal vooral beducht moeten zijn op Robert Mutzers, de aanvaller die dit seizoen al 13 keer doel trof voor de Zuid-Hollanders.

Voor Gemert staan er nog vier wedstrijden op het programma tot de winterstop. Drie daarvan zijn voor eigen publiek. De opdracht is helder: alles uit de kast halen en zoveel mogelijk punten sprokkelen om straks ondanks alle tegenslagen met een goed gevoel aan het kerstreces te beginnen.

Daarbij is de steun van de supporters zeer welkom; dus graag tot zondag! Gemert-Unitas begint om 14.00 uur.

Deel bericht

Terug naar boven