Gemert op eigen veld tegen Groene Ster

6 oktober 2016

Gemert 1 speelt zondag op eigen veld tegen rksv Groene Ster. De ploeg van Dennis Dekkers gaat alles op alles zetten om de eerste thuisoverwinning binnen te loodsen. De zwartwitten hebben een aardige seizoensstart achter de rug, zijn nog altijd ongeslagen, maar de drie thuisduels tot dusverre leverden louter gelijke spelen op.

Daar moet tegen Groene Ster verandering in komen. Een blik op de ranglijst leert dat dat in theorie moet kunnen. Groene Ster is de competitie dramatisch begonnen. De ploeg van trainer  Ed Hendriks pakte afgelopen zondag pas de eerste punten. DOSKO werd in Heerlen verslagen met 2-1. De rode lantaarn is nog altijd in handen van de Limburgers, maar er is nu wel houvast om de weg omhoog in te slaan.

Dat geeft alleen maar aan dat Gemert alert zal moeten zijn. Vorig seizoen won Gemert op sportpark Pronsebroek in Heerlen met 0-2 door treffers van Jasper Lalisang en Thijs van Pol, thuis werd het 3-2. Tot de 85e minuut leek er niets aan de hand en leidde Gemert door doelpunten van Lalisang, Joost Habraken en Van Pol, maar in de slotfase kwam Groene Ster nog terug tot 3-2.

Gemert wil de prima zege in en tegen Nuenen van afgelopen weekeinde (2-3 nadat Sven van Ommeren in de laatste seconde een penalty tegenhield) een goed vervolg geven. Daarmee zou de ploeg zich nog steviger nestelen tussen de kopploegen in de hoofdklasse B. Vincent Buijssen is er zondag niet bij. De aanvaller is enkele weken uitgeschakeld door een eerder geplande operatie.

De wedstrijd op sportpark Molenbroek begint om 14.30 uur. De ploeg rekent op de support van de trouwe aanhang! Tot zondag!

 

Deel bericht

Terug naar boven