Gemert op bezoek bij rksv Groene ster

15 maart 2017

Aanstaande zondag (19 maart) reist Gemert naar Zuid – Limburg voor het treffen met de nummer voorlaatst van de hoofdklasse B rksv Groene Ster uit Heerlerheide (gemeente Heerlen).

Gemert zal zondag eindelijk weer eens een zege moeten boeken. Door de matige resultaten na de winterstop zijn onze zwart – witten weg gezakt in de grote middenmoot van de hoofdklasse B, en hoewel de gevarenzone nog redelijk ver weg is kan onze ploeg nog niet helemaal met een gerust hart naar beneden kijken.

Gelukkig kon Gemert de nare smaak van de zware nederlaag afgelopen zondag thuis tegen vc Vlissingen (0-4) snel van zich afzetten. Afgelopen dinsdagavond bereikte de ploeg middels een afgetekende 4-0 zege op medehoofdklasser vv Gestel de volgende ronde in het toernooi om de Provincie Brabant. Gemert toonde in deze wedstrijd vooral in de eerst helft aan dat het met de vorm ondanks de mindere resultaten goed zit.

Gemert zal echter wel op zijn hoede moeten zijn op Sportpark Pronsebroek in Heerlerheide. Tegenstander rksv Groene ster bivakeert volop in de gevarenzone en heeft de punten keihard nodig, komt bij dat de ploeg uit de laatste 3 duels 7 punten haalde. De overwinningen uit bij Nuenen (2-5) en vorige week in de derby bij Chevremont (0-2) tonen aan dat de ploeg aan een goede reeks bezig is.

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een leuke pot voetbal. Dus graag tot ziens aanstaande zondag op Sportpark Pronsebroek in Heerlerheide aanvang 14.30 uur!

 

Deel bericht

Terug naar boven