Gemert op bezoek bij Alphense Boys

13 februari 2019

Door het wegvallen van sva Papendorp genoot Gemert afgelopen weekend van een vrij weekend. Aanstaande zondag hervatten de zwarwitten de competitie  met een uitwedstrijd tegen de huidige nummer 8 van de ranglijst, Alphense Boys uit het Zuid-Hollandse Alphen aan de Rijn.

Gemert is in tegenstelling tot de voorgaande seizoenen goed uit de winterstop gekomen. Het thuisduel tegen Nuenen ging weliswaar verloren maar in de uitbeurten tegen De Meern en Groene Ster maakten de zwartwitten een prima indruk en werd er afgetekend gewonnen. Gemert bezet na het vrije weekend een keurige derde plaats en heeft alle kansen nog in eigen hand.

Zondag treft Gemert in Alphense Boys een tegenstander waarvoor het seizoen tot nu toe wat wisselvallig verloopt. Zo verloren de Zuid-Hollanders afgelopen zondag na twee prima overwinningen tegen IFC (1-6) en sv Meerssen (2-0) met 3-1 van het sterke Halsteren, zodat ze weer even pas op de plaats moesten maken. Vooralsnog moeten de mannen van trainer Hein van Heek genoegen nemen met een plekje in de middenmoot.

Het eerste duel tussen Gemert en Alphense Boys, op 14 oktober vorig jaar, staat nog in het  geheugen van menig Gemert-supporter gegrift. Gemert leidde destijds in een vloek en een zucht met 3-0 en leek op weg naar een makkelijke overwinning. Wat er daarna gebeurde, zal altijd een raadsel blijven, maar feit is dat Gemert finaal door de hoeven zakte en na 90 minuten met een 3-5 nederlaag en een flinke kater achterbleef.

Gemert heeft dus wat recht te zetten zondag. Daarnaast is het zaak om geen averij op te lopen een week voordat koploper Baronie op bezoek komt op sportpark Molenbroek, zondag 24 februari.

Het duel op sportpark de Bijlen in Alphen aan de Rijn begint zondag om 14.00 uur.

Graag tot dan!

 

 

Deel bericht

Terug naar boven