Gemert ontvangt sc Woezik

17 oktober 2017

 Gemert heeft zich opgewerkt tot gedeeld koploper in de hoofdklasse B als komende zondag sc Woezik op bezoek komt. De Wijchenaren pakten afgelopen zondag hun tweede overwinning van het seizoen in het duel met Juliana’31.

Woezik is nieuw in de hoofdklasse B. De ploeg promoveerde in 2016 van de eerste klasse naar de hoofdklasse A en werd daarin vorig seizoen als promovendus knap tweede, op respectabele afstand van kampioen ADO’20, dat wel. Samen met regiogenoten BVC’12 en Juliana’31 werden de blauwwitten dit seizoen ingedeeld in ‘B’.

Helemaal bekend is Woezik inmiddels niet meer voor de zwartwitten. In de eerste editie van het mini-voorbereidingstoernooi in augustus was Woezik een van de gasten op sportpark Molenbroek. Met het oog op de competitie werden beide ploegen niet aan elkaar gekoppeld.

Woezik, dat afgelopen zomer Vincent Buijssen overnam van Gemert, begon slecht aan het huidige seizoen. De ploeg noteerde vier achtereenvolgende nederlagen, voordat op 1 oktober de ban werd gebroken in de thuiswedstrijd tegen Baronie. Sindsdien werd gelijkgespeeld tegen Nuenen en gewonnen van Juliana, dus de laatste drie duels is Woezik ongeslagen, goed voor een dertiende plaats inmiddels.

Kan Gemert de indrukwekkende serie van de voorbije weken voortzetten en zit er ook een zesde achtereenvolgende zege in het vat? Het duel begint zondag om 14.00 uur.

 

 

 

Deel bericht

Terug naar boven