Gemert O23 wint eerste thuisduel

10 september 2023

Gemert O23 heeft zaterdag de eerste thuiswedstrijd van de competitie winnend afgesloten. Tegen Barendrecht werd het 3-1, de tweede zege op rij voor de ploeg van Mats Raijmakers en Gertjan van den Eijnden.

De zwartwitte beloften kwamen na 21 minuten terecht op voorsprong. Ruud Hanenberg kwam op via de linkerkant en gaf de bal voor op Cas van Asseldonk. Cas nam aan en schoot met zijn linker de bal in de verre bovenhoek.

Direct na de drinkpauze, ingelast vanwege de hoge temperaturen, kwam Barendrecht op gelijke hoogte: 1-1.Het evenwicht hield niet lang aan. Na ruim een half uur pakte Gemert opnieuw de leiding. Cas van Asseldonk dribbelde vanaf rechts naar binnen en gaf een steekpass op Hazem Ben Rouba. Hazem omspeelde de keeper en schoof binnen: 2-1.Na rust kwam het initiatief bij Barendrecht te liggen, maar echt gevaarlijk werden de Zuid-Hollanders niet. Het bleef wel spannend, tot in de 90e minuut. Een dieptepass van Mitchell Rutjens op Sidi Kourouma (foto) leidde de beslissing in. Sidi speelde zich met een actie vrij en schoot de 3-1 binnen.Komend weekend speelt O23,  na twee duels koploper, uit tegen de huidige nummer 2 van de ranglijst, HBS, aanvang 17.45 uur.

Deel bericht

Terug naar boven