Gemert naar Halsteren

1 maart 2017

Gemert gaat aanstaande zondag (5 maart ) op bezoek in het West-Brabantse Halsteren voor het treffen met de plaatselijke rksv. Het duel stond eerder voor 15 januari op het programma, maar werd toen door de slechte weersomstandigheden afgelast.

Het in 1926 opgerichte Halsteren boekte haar meest aansprekende resultaten in de beginjaren 90 van de vorige eeuw, toen de ploeg eenmaal kampioen werd in de hoofdklasse en 3 keer beslag legde op de districtsbeker Zuid 1.

Halsteren is aan een vrij kleurloos seizoen bezig. De ploeg van blikvanger Matthew Amoah speelde een matige eerste seizoenshelft en ook de na de winterstop wil het nog niet vlotten. Halsteren kwam thuis nog niet actie en verloor alle drie de uitduels die het tot nu toe speelde. Zowel bij Gestel (1-0), Nuenen (2-1 als bij IFC (4-2) ging de ploeg onderuit.

Ook  Gemert is met horten en stoten uit de winterstop gekomen, met matige resultaten (2x verlies en 3x gelijk). Om nog een beetje mee te blijven doen, zullen onze zwartwitten zondag dan ook de volle buit mee moeten nemen uit Halsteren.

Voor Gemert,  waar de selectie voor volgend seizoen steeds meer vorm begint te krijgen, moet een zege mogelijk zijn. De ploeg speelt na de winterstop ondanks de mindere resultaten zeker niet slecht, maar zal beter met de kansen om moeten gaan om tot winst te komen.

Makkelijk zal het echter niet worden zondag op Sportpark De Beek, RKSV Halsteren zal erop gebrand zijn om in de eerste thuiswedstrijd van 2017 de winst in eigen huis te houden. Daarnaast heeft de ploeg de punten hard nodig om weg te blijven uit de gevarenzone.

Het duel op Sportpark De Beek in Halsteren begint zondag om 14.30 uur.

 

 

 

Deel bericht

Terug naar boven