Kan Gemert in Meerssen het tij keren

31 januari 2018

Net als vorig seizoen is Gemert ook dit jaar beroerd uit de winterstop gekomen. De eerste twee competitieduels in het nieuwe jaar uit tegen SC Woezik (2-0) en thuis tegen Udi 19/CSU (1-3) gingen verloren.

Gemert ging de winterstop in met een punt achterstand op OSS20 , maar heeft inmiddels al 7 verliespunten meer dan de lijstaanvoerder uit OSS en heeft de tweede plaats op de ranglijst af moeten staan aan rksv Halsteren.

De moeizame herstart is echter geen reden voor paniek. De formatie van scheidend trainer Dennis Dekkers heeft voor de winterstop immers voldoende aangetoond over een prima selectie te beschikken die vooral tegen sterke goed voetballende ploegen goed voor de dag kan komen.

Juist deze laatste kwaliteit zal Gemert aanstaande zondag (4 februari) moeten aanspreken wanneer de ploeg in de Zuid-limburgse heuvelen de lastige uitwedstrijd speelt tegen sv Meerssen.

De tegenstander van zondag sv Meerssen is dit seizoen weer teruggekeerd in de hoofdklasse. De mannen van coach Paul Meulenberg zijn aan een prima seizoen bezig. De wedstrijd tegen laagvlieger Juliana 31 ging vorige week weliswaar enigszins verrassend verloren maar de zesde plek die de ploeg momenteel inneemt zal in Zuid – limburg ongetwijfeld tot tevredenheid stemmen.

Voor Gemert dat in thuiswedstrijd met 4-1 te sterk was voor SV Meerssen geldt zondag maar een ding en dat is winnen. Een zege zondag houdt de ploeg in het spoor van koploper OSS 20  maar kan ook gelijk een eind maken aan de mindere periode waarin Gemert nu even zit

Het duel op sportpark Marsana begint zondag om 14.30 onze jongens kunnen uw steun goed gebruiken.

Graag tot Zondag.

 

 

Deel bericht

Terug naar boven