Kan Gemert in Meerssen het tij keren?

31 januari 2018

Net als vorig seizoen is Gemert ook dit jaar beroerd uit de winterstop gekomen. De eerste twee competitieduels in het nieuwe jaar uit tegen SC Woezik (2-0) en thuis tegen UDI’19CSU (1-3) gingen verloren.

Gemert ging de winterstop in met een punt achterstand op O.S.S.’20 , maar heeft inmiddels al 7 verliespunten meer dan de lijstaanvoerder uit Oss en heeft de tweede plaats op de ranglijst af moeten staan aan rksv Halsteren.

De moeizame herstart is echter geen reden voor paniek. De formatie van scheidend trainer Dennis Dekkers heeft voor de winterstop immers voldoende aangetoond over een prima selectie te beschikken die vooral tegen sterke goed voetballende ploegen goed voor de dag kan komen.

Juist deze laatste kwaliteit zal Gemert aanstaande zondag (4 februari) moeten aanspreken wanneer de ploeg in de Zuid-limburgse heuvelen de lastige uitwedstrijd speelt tegen sv Meerssen.

De tegenstander van zondag is dit seizoen weer teruggekeerd in de hoofdklasse en is tot op heden aan een prima seizoen bezig. De mannen van Paul Meulenberg gingen vorige week weliswaar onderuit tegen Juliana 31 (3-2), maar de zesde plek die de ploeg momenteel inneemt zal in Zuid-Limburg ongetwijfeld tot tevredenheid stemmen.

Voor Gemert, dat door blessures op dit moment voorin wat stootkracht mist, geldt zondag maar één ding en dat is winnen. Een zege houdt de ploeg in het spoor van koploper O.S.S.’20 en kan gelijk een eind maken aan de mindere periode waarin Gemert nu even zit.

Het duel op sportpark Marsana begint zondag om 14.30 uur. Onze jongens kunnen uw steun goed gebruiken en er gaat een supportersbus: Zie: https://www.vvgemert.nl/busreis-supporters-naar-meerssen/

Graag tot zondag!

 

 

Deel bericht

Terug naar boven