Gemert loopt na rust weg van Deurne

3 december 2019

Gemert heeft dinsdagavond met ruime cijfers gewonnen van sv Deurne. Het werd op sportpark De Kranenmortel in Deurne 2-6.

Gemert begon niet sterk aan het vriendschappelijke duel bij de buurman, die uitkomt in de eerste klasse. De ploeg van Reinald Boeren kwam na tien minuten op achterstand en keek binnen het kwartier zelfs tegen een 2-0 aan. Maar vervolgens herpakte de ploeg zich. Nog voor rust werden de rollen omgedraaid, halverwege leidde Gemert met 2-3. Na rust liep Gemert vervolgens verder uit naar 2-6.

De Gemertse doelpunten kwamen op naam van Ralf Kemper (3x), Thijs van Pol, Joop Daniëls en een eigen doelpunt van Deurne.

Gemert heeft komend weekeinde vrij. Daarna gaat de ploeg zich opmaken voor de laatste wedstrijd voor de winterstop, uit tegen DEM (Beverwijk) op 15 december.