Gemert zet AWC vlot opzij: 5-1

12 januari 2019

Gemert gaat met een goed gevoel richting de herstart van de competitie, zondag 20 januari uit tegen De Meern. De laatste oefenwedstrijd werd zaterdagavond met 5-1 gewonnen van AWC uit Wijchen.

Gemert – zonder het spitsenduo Thijs van Pol en Ralf Kemper – begon net als tegen Wittenhorst (5-0) voortvarend. Gelegenheidsspits Jasper Lalisang opende in de vijfde minuut de score door een voorzet van Jens Leijten binnen te tikken: 1-0. Jens Leijten stond ook aan de basis van de 2-0. Dit keer was Joost Habraken de afmaker voor de goal: 2-0.

De eerste helft was duidelijk voor de zwartwitten, die voor het rustsignaal nog uitliepen naar 4-0. Na precies een half uur schoot Sander Vereijken de bal uit een vrije trap fraai in de kruising en Willem den Dekker tikte de bal binnen na goed voorbereidend werk van Jens Leijten en Jasper Lalisang.

Na rust werd het een stuk rommeliger op sportpark Molenbroek. Er werd flink doorgewisseld en de Gemertse dominantie ebde wat weg. Daar stond tegenover dat er nauwelijks kansen werden weggegeven. De marge werd opgehoogd door een prachtige goal van Jasper Lalisang, die eerste de Wijchense defensie van zich afhield en vervolgens de doelman met een pegel kansloos liet.

In de slotfase deed AWC nog iets terug (5-1), maar al met al kon Gemert opnieuw terugkijken op een goede oefenpot.

 

Deel bericht

Terug naar boven