Gemert voor eigen publiek tegen IFC

22 maart 2017

Dat Gemert slecht uit de winter is gekomen is genoegzaam bekend. Gemert wacht al sinds 18 december van het vorig jaar, toen de ploeg thuis met 3-1 te sterk was voor vv Chevremont, op haar volgende competitiezege.

Aanstaande zondag komt IFC ofwel Ido’s Football Club uit Hendrik Ido Ambacht op bezoek op sportpark Molenbroek, een ploeg waartegen onze zwartwitten nog wat recht te zetten hebben . Op 16 oktober van het vorig jaar was het namelijk IFC die Gemert, op dat moment lijstaanvoerder in de hoofdklasse B, haar eerste competitienederlaag toebracht. Het werd destijds in Henrik Ido Ambacht 2-1 voor de gastheren.

Gemert kan een zege zondag goed gebruiken. De ploeg is inmiddels afgezakt naar de 8e plaats en een blik op de ranglijst leert ons dat enkele ploegen  Gemert nog kunnen passeren.

Gemert zal het zondag waarschijnlijk zonder Yoeri Vissers moeten stellen die afgelopen zondag in het treffen tegen Groene Ster van het veld werd gestuurd (2x geel). Ook het meedoen van de al enige tijd geblesseerde aanvoerder Mark van Dijk is niet zeker.

In tegenstelling tot Gemert is IFC wel aan een sterke periode bezig. De ploeg van trainer Jack van den Berg is de 3e periode met drie overwinningen op rij goed gestart. Het duel in Hendrik Ido Ambacht toonde destijds echter aan dat Gemert in goeden doen zeker niet minder is dan haar opponent uit Zuid-Holland.

Onze ploeg kan uw steun goed gebruiken in de jacht op de eerste zege van 2017, dus hopelijk zien wij u in groten getale aanstaande zondag op Sportpark Molenbroek. Aanvang 14.30 uur !

 

Deel bericht

Terug naar boven