Gemert 1 donderdag weer naar Oss

7 maart 2017

Gemert speelt aanstaande donderdag voor de vierde keer dit seizoen tegen O.S.S.’20. Op het programma staat deze keer het duel in de achtste finales van het toernooi om de districtsbeker.

Gemert en OSS’20 speelden al twee keer eerder tegen elkaar dit seizoen. In september troffen beide ploegen elkaar in Gemert en werd het duel onbeslist afgesloten, 2-2. Enkele weken geleden ontmoeten de ploegen elkaar in Oss en ook dat duel leverde geen winnaar op: 1-1. Het is dan ook duidelijk dat beide ploegen elkaar in sterkte weinig ontlopen.

Zowel Gemert als OSS’20 kende de afgelopen weken de nodige personele problemen, maar waar Gemert aan een bijzonder matige reeks bezig is en in 2017 nog geen duel wist te winnen, is de tegenstander na een slechte seizoenstart nu aan een aanzienlijk betere periode bezig. Mooi voorbeeld van het feit dat OSS’20 momenteel in goeden doen is, is het verdienstelijke gelijkspel dat de ploeg afgelopen zondag behaalde in Veghel tegen de onaantastbare koploper van de hoofdklasse B, Blauw-Geel’38. OSS’20 leidde geruime tijd in Veghel en moest pas in de slotfase de gelijkmaker slikken.

Op voorhand lijkt het dus een leuk bekertreffen te worden op de Rusheuvel is Oss. Voor beide ploegen is het toernooi om de districtsbeker een mooie gelegenheid is om het toch wat teleurstellende seizoen wat extra glans te geven.

Het duel op Sportpark de Rusheuvel in Oss begint donderdag om 20.00 uur. Onze jongens kunnen uw steun goed gebruiken in de jacht op een plek in de kwartfinale, dus graag tot dan!

 

Deel bericht

Terug naar boven