Gemert doet zichzelf tekort tegen vv Hoogland

Selectie 2021/2022
22 augustus 2021

Gemert is de nieuwe competitie begonnen met een 2-2 gelijkspel bij vv Hoogland. Met dit resultaat deden de zwartwitten zichzelf wellicht wat tekort. Tegen een hardwerkend, maar voor de rest geen bijzonder sterk Hoogland was de volle winst zeker mogelijk geweest.

Gemert begon goed aan het duel, al kwam het eerste grote gevaar van de thuisclub. Daarna voorkwam de paal in de 7e minuut een Gemertse treffer van Gregory Lammers. Een minuut later was het echter raak.

Joop Daniëls werd binnen het zestienmetergebied onderuit gehaald en de kleine aanvaller verzilverde zelf de toegekende strafschop, 0-1. Een mooie opsteker voor de zwartwitten zou je zeggen, maar vanaf dat moment ging Gemert steeds slordiger spelen. Dit leidde in de 30e minuut tevens tot de gelijkmaker voor Hoogland. Stefan Tielemans had geen antwoord op een van richting veranderd schot, 1-1.

Vlak voor rust moest Gemert nog een tegenslag incasseren toen Jorzolino Falkenstein aangaf niet verder te kunnen en zich moest laten vervangen door Chafik Mezziani. De nieuwkomer maakte hiermee zijn eerste officiële minuten in het zwart-wit.

Na rust leek Gemert zich te herstellen. In de 50e minuut kreeg Ralf Kemper dan ook een aardige mogelijkheid, maar de aanvaller slaagde er niet in om de Hooglandse doelman te verschalken.

Drie minuten later was het aan de andere kant wel raak en weer was het slordig balverlies dat de voorsprong voor Hoogland inleidde, 2-1. Even leek het er somber uit te zien voor Gemert, maar gelukkig voor de zwartwitten kon Ralf Kemper twee minuten later uit een corner dit keer wel de 2-2 binnenwerken.

Gemert zette aan en ging op jacht naar de winnende treffer tegen een Hoogland dat hier nauwelijks nog iets tegenover kon zetten. Het offensief leverde behoudens een goede kans voor Bram Jacobs en twee verprutste vrije trappen helaas niks meer op. Gemert moest zich uiteindelijk tevreden stellen met een 2-2 gelijkspel. Een resultaat waarmee de thuisploeg en zijn aanhang het meest tevreden zou zijn.

Opstelling Gemert: Stefan Tielemans, Erwin van den Broek, Erik van Loon, Bram Jacobs, Jens Leijten, Gregory Lammers, Joost Habraken, Willem den Dekker (Hazem Ben Rouba), Joop Daniëls, Ralf Kemper en Jorzolino Falkenstein (Chafik Mezziani)