Gemert Bekert donderdagavond tegen sv Venray

7 november 2017

Gemert sloot afgelopen zondag een ijzersterke eerste periode in de competitie af met de eerste periodetitel. Een titel die uitbundig werd gevierd door onze jongens en hun supporters.

Aankomende weekend wordt de competitie even onderbroken voor het toernooi om de districtsbeker, een toernooi waarin Gemert vorig seizoen reikte tot de finale.

Onze zwartwitten spelen donderdagavond in Venray tegen sv Venray, waarna ze mogen gaan genieten van een welverdiend vrij weekend.

SV Venray was jarenlang een toonaangevende club in het amateurvoetbal, maar de laatste jaren zijn de Noord-Limburgers wat weggezakt. Dit seizoen komt de ploeg van trainer Stijf Sijbers uit in de eerste klasse D, waarin het op dit moment met 8 punten de 9e plaats inneemt.

Vorig seizoen stond het duel Gemert – sv Venray ook op het programma in het bekertoernooi. Omdat Venray destijds weigerde om uit te komen op kunstgras, werd het duel gespeeld in Uden. Gemert had het op die decemberavond erg lastig tegen de zich dapper verwerende Noord-Limburgers. Pas laat in de tweede helft loodste invaller Jeffrey Driessen zijn ploeg toen naar de volgende ronde, 1-0.

Voor Gemert is ook het bekertoernooi belangrijk. De ploegen die zich voor de halve finale plaatsen, mogen volgend seizoen meedoen aan het landelijk KNVB-bekertoernooi, zoals Gemert dat vorig seizoen lukte. Dat is ook voor nu weer het doel.

Het duel op Sportpark De Wieën in Venray begint donderdagavond om 20.00 uur.

Graag tot dan!

Deel bericht

Terug naar boven