Gemert Bekert tegen Avanti’31

5 december 2017

Aanstaande woensdag (6 december) speelt Gemert in de derde ronde van de districtsbeker thuis tegen derdeklasser Avanti’31 uit Schijndel. Het duel op sportpark Molenbroek begint om 20.00 uur.

Avanti’31 staat bekend als een vereniging die hoofdzakelijk werkt met zelf opgeleide spelers. De ploeg stond jarenlang in de schaduw van grote broer rksv Schijndel, een ploeg met een behoorlijke staat van dienst in het amateurvoetbal.

De verhoudingen zijn dit seizoen wel wat veranderd in Schijndel. Avanti en rksv Schijndel komen dit jaar samen uit in de derde klasse C en daar waar Avanti na de winst van afgelopen zondag in en tegen Engelen (0-1) op een keurige 2e plek staat, bivakkeert Schijndel al het gehele seizoen onderaan de ranglijst.

Gemert neemt het bekertoernooi uitermate serieus. De districtsbeker winnen staat niet alleen mooi op de erelijst maar levert bij het bereiken van de halve finale ook nog eens een leuk extraatje op. De halve finalisten ontvangen namelijk een ticket voor deelname aan de eerste voorronde van het landelijke KNVB Bekertoernooi.

Gemert, waar waarschijnlijk weer een aantal spelers minuten zullen gaan maken die in de competitie minder aan spelen toekomen, is het natuurlijk aan haar stand verplicht om de volgende ronde te halen. Maar dat Avanti’31  haar huid duur zal verkopen woensdagavond staat bij voorbaat vast.

Het duel begint woensdagavond om 20.00 uur. De entree is gratis.

Graag tot dan!

Deel bericht

Terug naar boven