Gemert Aast op eerste thuiszege tegen Oss 20

21 september 2016

Na 2 sterke optredens buiten de deur, waarbij vooral de opvallend makkelijke zege afgelopen zondag in Bergen op Zoom tegen DOSKO tot de verbeelding sprak, aast Gemert aanstaande zaterdagavond op het eigen Sportpark Molenbroek op de eerste thuiszege van het seizoen.

Tegenstander zaterdagavond is OSS’20, een ploeg die weinig geheimen zal hebben voor Gemert. Beide ploegen troffen elkaar immers regelmatig de afgelopen seizoenen in diverse competities  en vrijwel altijd leverden deze duels het nodige spektakel op. Vorig seizoen maakte Gemert vlak voor tijd een 0-1 achterstand goed om vervolgens in de blessure tijd alsnog onderuit te gaan, 1-2.

O.S.S.’20 is na 2 sterke jaren, waarin de ploeg tot tweemaal toe de nacompetitie haalde, het nieuwe seizoen verrassend slecht begonnen. De ploeg van trainer Maarten van Vught sprokkelde tot nu toe slechts 2 schamele puntjes bijeen. Heel veel waarde moet Gemert hier echter niet aan hechten, want wie het programma van O.S.S.’20 bekijkt, ziet dat de ploeg tot nu toe vrijwel allemaal ploegen heeft getroffen die goed zijn gestart en bovenin meedraaien. Alleen de doelpuntloze puntendeling afgelopen zondag tegen laagvlieger RKAVV zal in Oss met teleurstelling zijn begroet.

Gemert daarentegen begint steeds beter te draaien met de soevereine overwinning van vorige week in Bergen op Zoom als voorlopig hoogtepunt. Trainer Dennis Dekkers lijkt zijn ideale basis te hebben gevonden en ook zijn spelopvatting komt steeds beter uit de verf.

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een leuke pot voetbal aanstaande zaterdag op het altijd sfeervolle Sportpark Molenbroek, aanvang is 19.30 uur. Hopelijk zullen veel toeschouwers onze zwartwitten komen steunen in hun jacht op de eerste thuisoverwinning van het seizoen.

Deel bericht

Terug naar boven