Polo’s Gemert 2 van P&P Groenprojecten

1 oktober 2017

Bert van der Veen en Peer Verhappen van P&P Groenprojecten, gevestigd aan de Nijverheidsweg 17 te Gemert, ondersteunen de komende 3 jaar Gemert 2 met nieuwe polo’s. Namens het bestuur en de sponsorcommissie bedankt voor het vertrouwen!

U wilt een tuin die écht af is.

Van dakterras tot landgoed, in weelde of strak design…… P&P Groenprojecten BV draagt met hoofd, hart en handen zorg voor uw tuin en alles wat daarbij komt kijken.

Van tuinarchitectuur en aanleg tot en met de verzorging en het onderhoud.
Het is de vakkennis en de passie voor uw tuin die doorklinkt in onze hele aanpak. P&P Groenprojecten BV staat voor een nieuwe generatie hoveniers en werkt met een gediplomeerd team. Ondernemend, gepassioneerd, constant nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen en gesterkt door kennis en kunde. P&P staat open voor alle uitdagende vragen van onze klanten. Door onze flexibiliteit hebben wij de drijfveer om door te gaan waar anderen stoppen.

Zo is er bij P&P niet alleen een professioneel oog voor het eindresultaat, maar is er ook onderweg alle aandacht voor details in uitvoering. Denk daarbij aan het gebruik van mooie materialen, toegepast in verrassende constructies. Met gevoel voor vorm en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dit vergt maatwerk, mensenkennis en goede communicatieve vaardigheden.
Niet voor niets blijft P&P gedurende een opdracht van begin tot eind met u in gesprek.

Ook de nazorg is bij ons team van P&P in goede handen. Van een jaarlijkse goede snoeibeurt tot het volledig onderhoud van uw tuin. Want elke tuin of buitenruimte krijgt met het verstrijken van de tijd meer karakter maar vraagt blijvend om de juiste verzorging.

De ultieme kroon op het werk van P&P is dat u zich thuis voelt in uw tuin die met de jaren nog mooier wordt. Een tuin die is uitgevoerd naar uw wensen en passend binnen uw budget.

Daarin schuilt het ambacht van een echte Hovenier.

Peer Verhappen – 06 19598556
Bert van der Veen – 06 45244085

www.ppgroenprojecten.nl

info@ppgroenprojecten.nl

Deel bericht

Terug naar boven