G-voetbal viert 25-jarig bestaan!

18 februari 2020

Voor alle trouwe spelers van onze twee seniorenteams en het jeugdteam stond er vorige week een verbindend jubileumuitje op het programma. Herbij een verslag van deze mooie dag.

Samen met de begeleiders waren we vanaf 11 uur op stap. Wat waren we blij dat er na vele grijze regenachtige dagen een voorzichtige voorjaarszon tevoorschijn kwam. Een familielid van één van onze spelers maakte met zijn professionele apparatuur een prachtige momentopname van alle teams.

Daarna gingen we met spelersbussen en gevolg naar het PSV-stadion. Een rondleiding door het enorme gebouw maakte indruk. We keken onze ogen uit, er moest gevoeld worden en alle vragen werden beantwoord. We zaten in de reservebankjes, lagen op de massagetafel, voelden de spanning in de kleedkamer, juichten op het VIP-balkon, overspoelden de perskamer en liepen als echte teams “het veld op”. Hoewel bij sommigen de teleurstelling groot was dat er geen ontmoeting was met de PSV-spelers, maakte de ervaring van het stadion alles goed.

Tijdens de terugreis werd er flink nagepraat over alle belevenissen. Als afsluiting werden we bij Nia Domo afgezet voor een ware bowlingwedstrijd. Vijf volle banen, gemengde teams en veel plezier en gejuich als er eens een strike gegooid werd. En wie lust er na alle inspanningen dan geen frietje opgediend door de begeleiders….

Allemaal moe maar terugkijkend op een geweldige geslaagde dag, gingen we om 18.00 u weer huiswaarts.

Rest ons iedereen te bedanken die deze dag voor onze jongens mogelijk hebben gemaakt!

Gemert, februari 2020

Deel bericht

Terug naar boven