Fraaie editie van Vriendentoernooi!

11 juni 2017

vv Gemert kan terugkijken op een gezellig en sportief vriendentoernooi. Dankzij de inspanningen van eerste elftalspeler Youri van Brussel , die het voor elkaar kreeg om binnen 10 dagen 10 teams op de been te krijgen, kon het toernooi zondag toch doorgaan.

Vanaf 11.00 uur in de  morgen werd er flink strijd geleverd, de deelnemers hadden het zwaar door het warme weer en de organisatie heeft in overleg  de wedstrijdduur iets ingekort.  Het voordeel daarvan was dat de derde helft wat langer werd…

Dapper was het enige damesteam (FC Barcorona). Fanatiek gingen zij proberen om een plekje te veroveren in de top, helaas was de tegenstand groot, maar petje af dat zij aanwezig waren en wij verwachten dan ook dat we volgend jaar op meer damesteams kunnen rekenen.

De eerste plaats werd door penalty’s  beslist, JO 19 -1 was trefzeker en dat is een groot compliment waard. Zaterdag hadden zij in Werkendam al een zware finale gespeeld voor promotie, die werd helaas niet gehaald, maar vandaag lieten ze zien dat er veel talent zit bij onze jeugd.

Zij namen de wisseltrofee in ontvangst en verplichten zich hiermee tot deelname voor volgend jaar.  We gaan dan uit van nog meer teams, zodat we er weer een prachtige dag van kunnen maken.

1e plaats:  FC de Waterratjes (JO 19-1)

2e plaats: Grote Mart Smulders Show

3e plaats: Tackle van KB2

Deel bericht

Terug naar boven