Feest BVT’22 met REPOP en DJ Hitmaestro; regel hier je kaarten!

15 juni 2022

In het weekend van 24, 25 en 26 juni staat sportpark Molenbroek in het teken van het Bourgondisch Voetbal Toernooi van vv Gemert. De zaterdagavond staat traditioneel de avond van het grootse feest in de tent op het parkeerterrein. 

Op dit superfeest zal dit jaar REPOP optreden. Van pop, rock tot funk; deze 12 jonge muzikanten maken een super gevarieerd repertoire mogelijk. De zangeressen, blazers, gitaristen, toetsenist en drummer van REPOP  zorgen er gegarandeerd voor dat het dak eraf gaat.

Ook DJ Hitmaestro is van de partij in de bruisende feesttent. Hitmaestro is het alterego van Stijn Bastiaansen. De allround DJ die overal en altijd zijn publiek in beweging krijgt. Eerder stond hij al op Paaspop, Freshtival, Coen & Sander’s Koningsspektakel en speelde hij vijf dagen lang het hele Max Verstappen Dorp bij de Grand Prix in Oostenrijk plat.

Ben je erbij, op zaterdag de 25e? Dat kan. Voor tien euro – je krijgt na je aanmelding een tikkie toegestuurd – kun je de kaarten regelen via onderstaande button. Doe het snel en weet je verzekerd van een geweldige avond!

Inschrijving feestavond BVT’22

Tot zaterdag 25 juni bij vv Gemert!

 

Deel bericht

Terug naar boven