Erelid Toon van Wanroij (85) overleden

10 juni 2018

Met grote droevenis ontvingen wij dit weekeinde het bericht dat Toon van Wanroij is overleden. Toon is Erelid van onze vereniging en als bestuurder een van de grote namen in de historie van de zwartwitten.

Antoon van Wanroij overleed in de nacht van vrijdag op zaterdag in het bijzijn van zijn familie op 85-jarige leeftijd.

Toon zou op 1 augustus a.s. 67 jaar (!) lid zijn van onze vereniging. In totaal was hij liefst was 25 jaar bestuurslid, waarvan 23 jaar als secretaris. Gedurende 8 jaar combineerde hij deze drukke taak met het penningmeesterschap. Hij heeft 17 jaar lang de Lotto- en Totogelden verzorgd namens de club.

Toon is in 1987 gestopt als actief bestuurslid, maar daarna  bleef hij nog jarenlang betrokken bij de club bij diverse nevenactiviteiten, zoals het verzorgen van toernooien, kaartavonden enz enz. De Antoon van Wanroij Wisselbeker werd altijd uitgereikt tijdens de befaamde familietoernooien. 

Antoon is in 1982 benoemd tot Lid van Verdienste en in 1987 tot Erelid. Op dat moment ontving hij ook de gouden KNVB-speld, als waardering voor zijn grote verdiensten voor vv Gemert.

Voetbalvereniging Gemert condoleert de familie Van Wanroij en wenst hen veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies.

 

 

 

Deel bericht

Terug naar boven